Miss Montreal: Sanne Hans’ opwaartse spiraal

©gv MM (2)

Het voorjaar van 2014 zou voor Miss Montreal in het teken staan van een tiental clubshows onder de noemer Heavy Heart clubtour, dat was een mooie aankondiging. Vrijdag, 7 maart 2014 was LuxorLive aan de beurt. Full House. Het dak mocht er weer eens af in het geweldige Poppodium van Arnhem.

©gv MM (3)

Miss Montreal liet ‘even’ zien wat de band in huis heeft. Het was een mix van kleine ingetogen liedjes en de rauwe onvervalste popmuziek, alle hits kwamen voorbij. Miss Montreal, artiestennaam van Sanne Hans, maakte het helemaal waar. Alles klopt bij deze dame. Vooropgesteld de muziek is prachtig. Maar Sanne is ook een buitengewoon innemend mens en aardig om te zien. Ze is het buurmeisje dat iedereen zich zou wensen. Niemand neemt het haar kwalijk dat ze tussen twee nummers door gewoon even naar toilet gaat, de fans en de band redden zich wel even. Het publiek in Arnhem was uitbundig en gehoorzaamde goed. Alle haar commando’s werden prompt uitgevoerd: zingen, springen, zingen, springen en muisstil zijn. Sannes wens was een haast een bevel.
Er stond in een krant: “De carrière van Sanne Hans bevindt zich in een opwaartse spiraal en in de liefde is de situatie zo mogelijk nog rooskleuriger”. Dat was goed te merken, de vonken vlogen er van af. Laten we hopen dat het zo blijft, want Sanne Hans verdient dat en wij, haar publiek, profiteren daar maar al te graag van.

©gv MM (4)

©gv MM (5)

©gv MM (6)

©gv MM (7)

©gv MM (8)

©gv MM (9)

©gv MM (10)

©gv MM (11)

©gv MM (12)

©gv MM (13)

©gv MM (14)

©gv MM (15)

©gv MM (16)

©gv MM (17)

©gv MM (18)

©gv MM (19)

©gv MM (21)

©gv MM (22)

©gv MM (1)

©gv MM (23)

©gv MM (20)

©gv MM (26)

©gv MM (29)

©gv MM (28)

©gv MM (27)

©gv MM (24)

©gv MM (25)

Scroll to Top